Nowa restauracja Azia serwująca kuchnię tajską, chińską, koreańską i japońską rozpoczęła działalność w Blue City.
Azia to koncept restauracyjny, który zabiera gości w kulinarną podróż po Dalekim Wschodzie.
– Stworzyliśmy miejsce, w którym królują cztery koncepty kulinarne. Aromatyczna kuchnia tajska Nai Thai, lepione ręcznie i gotowane na parze pierożki Dim Sum w wielu odsłonach smakowych, niepowtarzalne smaki dań gorącej kuchni japońskiej oraz orientalne barbeque na grillu koreańskim. Wszystkie potrawy są przygotowane z najwyższej jakości składników przez kucharzy pochodzących z Dalekiego Wschodu, a wnętrza naszej restauracji rodem prosto z Tajlandii sprawią, że każdy poczuje chociaż na chwilę klimat prawdziwej Azji – informuje Katarzyna Adamus z restauracji Azia.
Obecnie w Blue City znajduje się obecnie 25 lokali gastronomicznych. Można w nich odpocząć, pijąc kawę lub jedząc posiłek w przerwie między zakupami, przyjść na rodzinny obiad, spotkać się ze znajomymi lub zorganizować biznesowy lunch. Restauracje serwują dania z różnych stron świata, a potrawy dla siebie odnajdą tu również wegetarianie i weganie. W planach Blue City jest otwieranie kolejnych lokali gastronomicznych.