Centrum handlowe Vis à Vis Warszawa, nowopowstająca inwestycja spółki Capital Park i Real Management, wzbogaci swoją ofertę gastronomiczną. Swój pierwszy lokal w stolicy otworzy szwedzka sieć restauracji MAX Premium Burgers. Do grona najemców dołącza także sieć delikatesów Dębowy Dym. Otwarcie obiektu zaplanowano na III kw. bieżącego roku.
MAX Premium Burgers to najstarsza szwedzka sieć restauracji serwująca burgery. Firma powstała w 1968 r. i do dzisiaj pozostaje własnością założyciela marki i jego rodziny. Restauracja w Vis à Vis Warszawa będzie pierwszym lokalem tej sieci w stolicy. MAX Premium Burgers zajmie 393 mkw. powierzchni, a dodatkowym udogodnieniem dla gości będzie możliwość zakupu posiłków bez konieczności wysiadania z samochodu.
Vis à Vis Warszawa powstaje na Wilanowie, przy skrzyżowaniu ulic Przyczółkowej i Pałacowej, bezpośrednio przy powstającym Węźle Przyczółkowa, który połączy Ursynów z Wawrem i umożliwi łatwy dojazd mieszkańcom Wilanowa, Ursynowa oraz Konstancina-Jeziorny. Powierzchnia centrum liczyć będzie 4 300 mkw., na której funkcjonować będzie od 22 do 25 lokali handlowo-usługowych. Dodatkowym komfortem dla klientów będzie parking mieszczący 104 pojazdy oraz bliskość przystanku autobusowego, obsługiwanego przez 7 linii komunikacji miejskiej. Generalnym wykonawcą projektu jest firma ERBUD S.A.