rynek nieruchomości na wynajem

Nowa przestrzeń warsztatowo-kulinarna nieruchomości inwestycyjnej Hali Koszyki w Warszawie

IMG_9212
Nowa przestrzeń warsztatowo-kulinarna nieruchomości inwestycyjnej Hali Koszyki w Warszawie.

Przestrzeń warsztatowo-kulinarna Hali Koszyki ma nowego gospodarza – Pracownię Kulinarną Agaty Jedynak. Od początku marca przestrzeń na antresoli ponownie zaprasza na spotkania, warsztaty oraz kursy gotowania dla dorosłych i dzieci. Pracownia Kulinarna doskonale wpisuje się w charakter Hali Koszyki jako miejsca spotkań przy stole i wspólnego przygotowania posiłków.

Hala Koszyki, jako pierwszy polski food hall, od lat jest kulinarnym sercem Warszawy, łącząc wybitne koncepty gastronomiczne, inspirowanie trendów i tworzenie przestrzeni do wymiany doświadczeń. Otwarcie Pracowni Kulinarnej zarządzanej przez Agatę Jedynak podkreśla misję Koszyków jako miejsca, gdzie tworzenie dań staje się polem edukacji oraz rozwijania wyobraźni i tworzenia nowych przyjaźni. Doskonale wpisuje się też w strategię Hali Koszyki – miejsca spotkań, doznań kulinarnych i estetycznych oraz wydarzeń kulturalnych i towarzyskich.

„Jest mi bardzo miło, że mogę dzielić się swoją wiedzą i pasją do tworzenia w kuchni tak przyjaznym a zarazem prestiżowym miejscu. Pracownia Kulinarna znalazła swój nowy dom w sercu Warszawy i kulinarnego życia stolicy, jakim jest dla mnie Hala Koszyki. To idealna przestrzeń do warsztatów, kursów gotowania dla dorosłych i dzieci oraz spotkań przy wspólnym stole. Będziemy w nowej przestrzeni inspirować do świadomego gotowania i promować zdrowe nawyki żywieniowe. Pracownia jest otwarta nie tylko dla grup i gości Hali Koszyki, ale także dla jej najemców, którzy mogą tu organizować swoje wydarzenia kulinarne.” – mówi Agata Jedynak, założycielka Pracowni Kulinarnej.

materiał prasowy

nick
twoja opinia

Komentarz pojawi się po akceptacji administratora