Od 11 stycznia 2018 r. składająca się z niemal 30 restauracji, kawiarni, cukierni i lodziarni oferta gastronomiczna centrum handlowego Wroclavia poszerza się o Lepione. To nowy koncept z tradycyjną polską kuchnią w nowoczesnym wydaniu.
Nowo otwarte we Wroclavii Lepione kierują swą ofertę do wielbicieli znanych, tradycyjnych dań mącznych, takich jak pierogi, prażuchy, pyzy, kluski, pampuchy czy knedle, ale serwują także typowe dania kuchni polskiej i międzynarodowe specjały, m.in. ravioli, tortellini czy calzone. Właścicielem marki jest Wrocławska Akademia Kulinarna. Lepione we Wroclavii to drugi lokal tej marki w Polsce.
Najemcy strefy Grand Kitchen, podobnie jak w całej Wroclavii, zostali dobrani w taki sposób, by każdy klient znalazł tu coś dla siebie – m.in. Pasibus, Polish Lody, Etno Cafe, GRECO, Vege Life, Mr Chilly, Food Republic, Express Oriental i Express Doner oraz koncepty sieciowe: drugie w Europie Blue Frog, premierowe na rynku wrapMe! oraz jedyne w mieście Vapiano i Izumi Sushi. Na gości centrum czekają również znane i lubiane przez klientów Salad Story, North Fish, McDonald’s, Pizza Hut, KFC i Frankie’s. Ponadto poza strefą Grand Kitchen we Wroclavii dostępna jest szeroka oferta kawiarni, lodziarni i ciastkarni takich jak: Vincent Cafe, Costa Coffee, Grycan, Lili Cafe, So! Coffee, Starbucks, Carte d’Or, Frankie’s i Redberry. Łącznie gastronomia Wroclavii to niemal 30 różnych lokali, w tym niemal 20 w strefie Grand Kitchen.
G